DANSK LAND-ROVER KLUB FORSIDE   INDHOLD   LOGIN   SØG   OPSLAGSTAVLE
SYDSJÆLLANDDenne del er kun for medlemmer
BILERNE
OPLEVELSERNE
KLUBBEN
Arrangementer
Kalender
Rejsetips
Terrænkørsel
Bilen
Fortæl selv

Simone, Søren og Jens i Australien - 21/9 - 2/10 ( Alice Springs)

(12-10-2014)

af Simone Christiansen

 

21 september.

            Vi er stadig i Darwin og der købes ting til bilerne og en hat til mig.

 

            23 september i Darwin. Vi leger turister og er ikke særligt gode til det. Får dog købt lidt souvenir, set byen    

           )den er ikke stor) og tager tilbage til Emma for at pakke til afgang i morgen meget tidligt.

 

24 september. Vi er på bådtur i en BillaBong for at se krokodiller og fugle. Senere fik vi også set hvordan de oprindelige australier opfattede sig selv og dyrene omkring dem.

 

Hov, det gule er en træstamme med en speciel slags termitter, der bygger gange op ad træet med mudder. Det bliver helt skulpturelt. Selv markerings pælene får lidt maling med hånden så det bliver mere autentisk!!

 

25 september.Vi er stadig i Kakadu N.P. Ser Krokodiller i Crocodile River! Det vrimler med dem. Bestiger et lille bjerg og ser flere malerier fra gamle dage.

 

Vi slutter dagen bag Lazy Lizzard roadhouse i Pine Creek.

 

26 september: På vej til Alice Springs..

 

Se lige en stil! Soltørrede lersten med masser at halm til både toilet, bar og butik. Og så var der lige et stations og guldgraverudstyrs museum samt et mango træ med næsten modne mangoer. Men vi kører sydpå... Edit falls er et vandfald med tre pools. Men vi var kun i den nederste. Der var vi til gengæld længe. En Bus og en bil-en Daihaitzu fra 80´erne. Billedet af ørnen, en Kite, er den mest Almindelige fugl vi ser på vores tur. Vi kører på Stuart HW og det er varmt. Vi finder til sidst et flod at bade i og bo ved.

 

            27 september: Stadig på vej til Alice Springs..

 

Der skulle være ferskvandskrokodiller i floden men vi så desværre ingen, selvom klokken kun var 6:30 og solen var lige ved at stå op. Landevej på vej sydover.

 

           28 september :Næsten ved Alice Springs..

 

Der var dyr på teltene da vi pakkede sammen om morgenen. Der er landeveje og der er landeveje - om man fotografere dem den ene vej eller den anden vej, er vist lige meget. Fuglereder i ler kender vi og dog.. Disse sten kaldes djævlens terninger. Og så besøgte vi UFO centret, lige her har der været kontakt.

 

           29 september:  Ankomst Alice Springs..

 

Vi passerede stenbukkens vendekreds. Og kom til Alice springs, hvor der sædvanligvis ikke er vand i floderne (ja sådan står der på kortet over byen)

 

Alice Springs, en varm by om dagen og kold om natten. Masser af by og masser af vildt udseende aboriginals. Det er bare svært at tage billeder af dem uden de opdager det. Vi bor civiliseret i nat og tager så ud vest på i morgen. Emma og Geoff har vist os mange ting på kortet, vi MÅ se. Og så er der jo alt det andet vi falder over, får at vide af andre eller ganske enkelt bliver nysgerrige på. Vi regner med at vi er ved Uluru om en 4 til 5 dage. Så går turen videre øst på til Coopers Peedy, I ved der hvor man graver efter Opaler og bor under jorden. Her fra endnu videre mod øst og Flinders Range. Her er der fossiler...... og så endelig til Adelaide. Mon ikke det tager en 14 til 15 dage?

 

1 oktober : Ayers Rock

 

Så er vi på vej ind til Ayers Rock. Dette er bjergkæden vest for Alice Springs og vi ser på kløfter og svømmer i iskoldt vand lige midt i ørkenen.

 

6 oktober

 

Coober Pedy, her er voldsom megen blæst og det støver helt vildt - sigt er maksimalt 200 meter. Men vi er nu på visitor centret og prøver computerne af. Vi skal nu finde lidt at lave her -  ha ha det bliver vist ikke svært.Opaler og huse under jorden- det skal vi se. Dernæst til Flinder Range for at opleve storslåede landskaber. Håber at nå til Adelaide inden d. 16 oktober, hvor Ingrid har inviteret os med til smørrebrød i den danske klub. Glæder os.

 

Uluru og Kata Kutja var fantastiske, Vi fik lidt regn den foerste nat og der var mange skyer. Dejligt naar temperaturen naar over 40 grader. Vi kom ikke op paa Uluro. Den foerste morgen kom vi for sent, de lukkede for opgang kl 8 da temperaturen kom over 38 grader og den anden morgen var der bare for meget vind 40 knob paa toppen. Saa de lukker for tilladelse for klatring....Vi fik lidt regn den første nat og der var mange skyer. Dejligt, når temperaturen når over 40 grader. Vi kom ikke op på Uluru. Den første morgen kom vi for sent - de lukkede for opgang kl. 8, da temperaturen kom over 38 grader og den anden morgen var der bare for meget vind  - 40 knob på toppen. Så lukker de for tilladelse til klatring.

 

12 oktober

 

I dag vil vi nå til Adelaide, hvilket betyder adgang til nettet i flere dage. For nu skal vi besøge Steen og Ingrid, og vi glæder os. For i denne del af landet er det hunde koldt om natten og vi er blevet budt inden for i rigtige senge. Vi skal også have planlagt den sidste del af vores eventyr. Og hvis det ikke bliver varmere har vi talt vi måske op i ørkenen igen..... ha ha

 

 

 

© dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk

Læs om andre arrangementer i Australien
Læsernes kommentarer
ferien | susanne | 24-10-2014 12:15:03
Hej Søren. Stop lige op.hvor en oplevelser og eventyret i får. Det er noget af en naturen de har. Så en ferie glemte man ik. Forsætter en gode ferie. Tillykke med fødselsdagen 🎂 4 /11 søren.. Venlige hilsner sus


hilsen | anette dehn | 18-10-2014 17:23:19
hej søren det er rat og høre i har det godt.søren du savner vel ikke dampen .for det sjover hvor du er .ha ha. mange hilser til jer alle 3
anette dehn

Har du lyst til at kommentere siden ? Tryk her

Copyright © 1999-2021 by dlrk-ssj.dk. Materialet på disse sider er beskyttet af gældende dansk lov om ophavsret.