DANSK LAND-ROVER KLUB FORSIDE   INDHOLD   LOGIN   SØG   OPSLAGSTAVLE
SYDSJÆLLANDDenne del er kun for medlemmer
BILERNE
OPLEVELSERNE
KLUBBEN
Arrangementer
Kalender
Rejsetips
Terrænkørsel
Bilen
Fortæl selv

Simone, Søren og Jens i Australien - 4 - 16 september

(05-09-2014)

af Simone Christiansen

 

(Denne beretning er denne gang udformet som dagsbogsnotater og der henvises en del til billederne. - Redaktøren) 

 

4-5. september.

Vi er kommet ned fra The Tip og bor nu hos Charlie og hans guldmine. Her ville Jens skifte sin ødelagte aksel med den som sad i Charlies skrottede LR discovery. Men det kunne ikke lade sig gøre og vi måtte bestille en ny fra Cairns gennem Pub ejeren i Coen.


 

7. september

 

Vi er på vej til guldgraver spøgelsesbyen Maytow fra Laura, ad en meget gammel vej, kaldet The Coach road. Og ud igen ad nye brede røde veje, bygget til de nye guldminer i området.

 

 

 

8. september.

 

Vi pakker sammen et sted syd for Cairns for at køre ind til Landrover specialisten for at hente reservedele. Vi låner en garage og begynder at skifte dele. Det bliver ret sent og vi får besøg af ejeren af butikken, der siger ok til at vi camper der til næste dag.


 

9. september.

 

Vi kører op i bjergene bag Cairns og ser Fig trees, vandfald, vulkankratere, og et næbdyr (det er den lille brune dims i det grønne vand)

 

 

 

10. september.

 

Her kommer der varmt vand op fra undergrunden, og jeg skal hilse og sige, det var meget varmt. Se bare hvad de gjorde i gamle dage omkring denne flod, hvor der lige her kommer vulkan varmt vand op. Og så så vi lavarør. Det var bare så flot og stort. Men hen ad eftermiddagen blev det varmt og solen gik ned før vi fandt en plads til overnatning

 

 

 

11. september.

 

Vi er nu I Croydon, på vej til Normanton og Darwin. Jeg håber at finde et free internet og ikke dette, der har australsk tastatur. Vi har set vulkan kratere og vandfald I et meget frodigt landskab. Vi har set savanne og tør regnskov. Vi har set en lavagang, meget fantastisk. Og er nu på vej tværs over til Darwin.

 

Krokodillen i Normanton er verdens største nogensinde, 8 m lang og skudt af en pige i 1974. Herude er verden langt væk, ingen ting i horisonten. Vi kom dog til et Roadhouse hvor vi overnattede.

 

 

12. september

 

Vi drager mod syd og vest for at finde et fossilsted. Der var lavet en turist sti i landskabet hvor de havde sat nogle sten op med fossiler i. Det var ikke tilladt at gå med egen hammer....
Men inden vi kørte, så vi lige en rede bygget af hannen. Den samler ting for at tiltrække hunnen. Det er den brede vej forbi de 5 huse på den ene side af vejen og de to på den anden side...

 

. Der var lige en gratis reservedelsbutik, lige her på vejen:) Vi krydsede et par små floder og der var bare smukt. Her er skellettet af en forhistorisk emu. Vi endte op ved en flod, hvor vi kunne bade. Hvis I ikke kan kende Søren og Jens, så er det fordi de lige er blevet klippet.Der var lige en gratis reservedelsbutik, lige her på vejen:) Vi krydsede et par små floder og der var bare smukt. Her er skelettet af en forhistorisk emu. Vi endte op ved en flod, hvor vi kunne bade. Hvis I ikke kan kende Søren og Jens, så er det fordi de lige er blevet klippet :)Der var lige en gratis reservedelsbutik, lige her på vejen:) Vi krydsede et par små floder og der var bare smukt. Her er skellettet af en forhistorisk emu. Vi endte op ved en flod, hvor vi kunne bade. Hvis I ikke kan kende Søren og Jens, så er det fordi de lige er blevet klippet

 

 

 

13. september

 

Tidligt morgen, spor efter kænguru haler i sandet. Vi pakker og solen er lige stået op. Smuk flod. Springer for øvrigt med vand fra Australiens store underjordiske bassin. En flod uden vand og flod med vand. Frokost til chaufførerne. En tyr i grønt græs der kun var lige der.

 

En meget lille bæk igen med vand fra det underjordiske bassin. Og solnedgang mens vi endnu kører mod vest. Så en kæmpe brand i bushen. Alt bliver brændt i løbet af den tørre tid. Og slog lejr i mørket på en lille rasteplads

 

 

 

14. september.

 

Er nu endelig i Darwin hos Emma, min fars fætters datter...
Vi kørte de sidste to dage mellem 700 og 800 km om dagen. Det var varmt og trættende. Nu skal de næste dage bruges til at slappe af, vaske tøj, gå ture og køre ture med Emma og hendes kæreste.

 

15. september.

 

Her bor Emma og hendes kæreste Geoff, samt Dave og Matt i et bofællesskab.. Matt er ikke hjemme i øjeblikket. Emma er datter af min fars fætter, der emigrere til Australien i 70´erne. Han fandt en dansk pige i Australien og da Emma og hendes bror Carsten var 6 og 8 år (cirka) boede de i Danmark i 1 år. Det betyder at Emma taler dansk. De lejer huset og har en jungle i haven. Bilerne får en pause og vi vil være her i et stykke tid.

 

16. september

 

Det er 34 grader men ikke fugtigt. Har lige siddet og aftalt, at vi skal campe i nærmeste nationalpark i weekenden. Masser af vandfald og mulighed for at svømme, sjove veje at køre på og god mad.

 

..Mere i næste afsnit om turen til Nationalparken..

 

 

 

 

 

© dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk

Læs om andre arrangementer i Australien
Læsernes kommentarer

Der er endnu ingen, der har kommenteret denne side

Har du lyst til at kommentere siden ? Tryk her
Copyright © 1999-2021 by dlrk-ssj.dk. Materialet på disse sider er beskyttet af gældende dansk lov om ophavsret.