DANSK LAND-ROVER KLUB FORSIDE   INDHOLD   LOGIN   SØG   OPSLAGSTAVLE
SYDSJÆLLANDDenne del er kun for medlemmer
BILERNE
OPLEVELSERNE
KLUBBEN
Kalender
Rejsebeskrivelser
Rejsetips
Terrænkørsel
Bilen
Fortæl selv

Regionens vandland

(04-12-2004)

af Finn Otto Olsen

Ja så var der igen kaldt til samling, iført vaders , oppustelige badedyr og dykker udstyr.
Selvom det nu er december er frosten ikke slået igennem, så de små vandhuller er omdannet til den rene mosekonesammenkogsaffald. Nå men det betyder jo ikke noget når nu man kører i en alukasse med træk i 4 hjørner, og derudover skal vi heller ikke have pudset skøjterne, for ikke at snakke om færdighederne med at løbe på dem. Hmm , en lille ide spirer til et trophy i vinterens kolde favn he he, mon ikke der kunne komme nogle sjove billeder ud af det !.

Der blev kørt til lakken på bilerne skiftede farve, smilene gik fra øre til øre og kinderne blev blussende røde. Ja til tider så folk ud som der mindst var 28grader inde i bilerne selvom ruderne var åbne, ja åbne indtil næste angreb på den brune sæbe, for fedtet det var det.
Min egen LW kunne lave hjulspind i 3gear !!!! med 62hk må det siges at være til ejerens store tilfredsstillelse. Bare det at komme ud til campingvognen med 2 hjuls træk, ja det skulle lige prøves, var lidt af en opgave MED DE STORE HJUL som får skyld for lidt af hvert, ja altså både når det går godt og når det går knap så godt, det vil sige når jeg ikke kan komme videre / længere end Jimbo, så er det altid hjulenes skyld !!.

Kig nu på billederne, det er sjovt, enten man kører, sidder ved siden af eller bare kigger på, jaa så fik jeg jo ikke fortalt om alle historierne og bagerens kanonkugler, nej for det skal opleves.

Vi ses i ødemarken
Finn Otto

© dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk

Læs om andre arrangementer på Verners mark
Læsernes kommentarer

Der er endnu ingen, der har kommenteret denne side

Har du lyst til at kommentere siden ? Tryk her
Copyright © 1999-2024 by dlrk-ssj.dk. Materialet på disse sider er beskyttet af gældende dansk lov om ophavsret.