DANSK LAND-ROVER KLUB FORSIDE   INDHOLD   LOGIN   SØG   OPSLAGSTAVLE
SYDSJÆLLANDDenne del er kun for medlemmer
BILERNE
OPLEVELSERNE
KLUBBEN
Kalender
Rejsebeskrivelser
Rejsetips
Terrænkørsel
Bilen
Fortæl selv

Fest og bål ved Susåen, Skt. Hans år 2000

(25-06-2000)

af Jesper Ellegaard

Jeg er netop hjemvendt fra et særdeles vellykket Sankt Hans arrangement og sidder nu og prøver at huske, hvad der egentlig skete på bredden af Susåen ved Holløse Mølle, hvor Preben igen i år havde stillet et eng-areal til rådighed for vores komsammen.

Det var en meget idyllisk eng med græssende køer og blishøns, der svømmede rundt blandt siv og åkander i åen.
Og så kom vi og forstyrrede idyllen, for der skulle være fest og selvfølgelig en konkurrence... man kunne vel kalde det for å-trial.
Plask med benene. © 2000 dlrk-ssj.dk Udstyrret med en gummibåd i størrelse 7 år og med to stegepander som årer skulle man forcere åen adskillige gange og undervejs foretage forskellige udspring i vandet. Der var ikke et øje (eller en sok) tørt, da forskellige mandlige - og få kvindelige - medlemmer smed bukserne og kastede sig ud i det kolde vand.
Der blev givet karakterer for hurtig gennemførsel af banen samt for det kunsteriske og slutresultatet blev således:

1. plads: Kim, som i præmie modtog en styretøjsdæmper, to jerrycans, en bøllehat og et oliefilter
2. plads: Jens Jacob, der gik hjem med et oliefilter, en jerrycan og en bøllehat
3. plads: Dorthe, der i nær fremtid bliver udstyret med en half&halv-bh med påtryk der indikerer hendes tendenser til at køre i franske biler (Renault Megane)

Havde der været en præmie for bedste fighter skulle den være gået til Jan, der under et af udspringene brækkede skinnebenet men fortsatte uden at kny og gennemførte hele banen.

Gang i grill, snak og hygge. © 2000 dlrk-ssj.dk Min hukommelse er ikke helt på toppen, for som traditionen byder, blev pølserne, koteletterne, bøfferne og alt det andet gode fra grillen skyllet ned med passende mængder øl og vin, da vi efter konkurrencen satte os til bordet.

Derfor er de sene aftentimer lidt tågede i erindringen og jeg kan ikke beskylde vejret for tågen, for vi var utroligt heldige og havde skyfri himmel hele eftermiddagen og det meste af aftenen med.
Jeg kan dog tydeligt huske en enkelt hændelse, nemlig da årets Kammeratsskabspokal samt Kvajepande skulle uddeles.
At jeg husker det så tydeligt skyldes nok, at jeg blev rodet ind i begge uddelinger. Kammeratsskabspokalen blev tildelt undertegnede for det arbejde jeg har gjort med regionens internet-sider og Kvajepanden blev tildelt John fordi han i et forsøg på at komme en druknende Land Rover i Munke Bjergby til hjælp kom lidt for tæt på undertegnedes bil.

Nu kommer tågen rullende .. eller er det røgen fra det bål, vi senere fik bygget på å-bredden ?
Timerne gik og der blev snakket, grinet og hygget indtil regnen i nattens løb satte en stopper for udendørslivet. Så var det på tide at gå i seng.

Ny kofanger - eller er det ko-driveren ?. © 2000 dlrk-ssj.dk De, der næste morgen ikke var blevet vækket af de omkringgående køers puffen og masen mellem telte og campingvogne, blev vækket af regnens trommen på taget.
Nu kunne skyerne ikke længere holde sig og vi kunne pakke lejren ned i silende regn.

Det var glædeligt at se et rekordhøjt deltagerantal og især glædeligt at se helt nye medlemmer være med.
Endnu en gang tak til Preben for at låne os engen, tak til alle der hjalp med at lave et godt arrangement og tak til alle der deltog for at gøre stemningen rigtig god.

Læs om andre arrangementer ved Holløse Mølle, Møllen
Læsernes kommentarer

Der er endnu ingen, der har kommenteret denne side

Har du lyst til at kommentere siden ? Tryk her
Copyright © 1999-2024 by dlrk-ssj.dk. Materialet på disse sider er beskyttet af gældende dansk lov om ophavsret.