DANSK LAND-ROVER KLUB FORSIDE   INDHOLD   LOGIN   SØG   OPSLAGSTAVLE
SYDSJÆLLANDDenne del er kun for medlemmer
BILERNE
OPLEVELSERNE
KLUBBEN
Arrangementer
Kalender
Rejsetips
Terrænkørsel
Bilen
Fortæl selv

Familien Christiansen - on their way Down Under 2014

(09-06-2014)

af Mirja Malkki

Familien Christiansen - on their way Down Under.

 

Dette er en beretning om en families drøm om at rejse down under med deres Land Rovere og baseret på egne ord samt redaktørens bemærkninger.

 


Så skete det !!!

 

En 10 år gammel drøm er nu ved at blive en realitet.

Vi sidder nu her bordet d. 20 maj og taler om det.. Billetterne er købt og visa er i orden og ankommet, så de første 100.000 kr er brugt.


Jens´s hvide 90" 200tdi og Sørens grønne 110" 200tdi bus er nu begge sendt i forvejen. Kl. 3 om natten blev containeren lukket, for næste dag 5. maj midt på eftermiddagen, at blive afhentet og kørt til frihavnen.

Lidt vemodigt at vinke farvel til de to gode kammerater.

 Vi har fået at vide, at vi kan åbne containeren i Brisbane, Queensland, Australien d. 4 juli. Spændende at se om bilerne står som de blev pakket, eller om turen omkring den halve jordklode har haft indflydelse .

Men aldrig er de 2 Land Rovere blevet så grundigt rengjort - Australien har en meget striks politik med hensyn til hvad man bringer ind i landet af bl.a. organisk materiale - uagtet om det er tilsigtet eller ej.

Selv lygteglassene blev afmonteret og godt dansk muld og græs fjernet derfra.

Desuden er alt på bilerne skruet af og på igen ( eller udskiftet) for at sikre at alt virker og begge biler pakket med det kendte værktøj og diverse uundværlige reservedele - men der skal nu nok mangle et eller andet når man nu står mange kilometre væk fra alting. Men kender vi brødrene ret, skal der nok komme alternative løsninger frem i disse situationer

( Redaktørs bemærkning : Vi vil se billeder !!! og beskrivelse !!)

 Redaktørens bemærkning:

Rent praktisk tager Simone og Søren #8378 samt deres 3 børn afsted slut juni og ankommer til Brisbane 4 juli. De kører derefter rundt i en lille måned hvorefter der er vagtskifte og Jens #8556 ankommer og de 3 yngste medlemmer af fam. Christiansen sætter kursen hjemefter.

Turen fortsætter til en gang i december, hvorefter biler pakkes ned igen og Simone, Søren og Jens flyver mod hjemlandet. Vi håber på billeder og beskrivelser henad vejen, så vi alle kan følge med i deres oplevelser, og ønsker selvfølgelig dem alle en fantastisk tur down under.

Og så et stort skrig om hjælp..- er der en der kender nogen der vil være værter for os i 2 døgn når vi ankommer til Brisbane. ??

Vi er 5 personer der ankommer til Brisbane d. 3 juli kl. 00;40.  Så vi vil rigtig glade for noget hjælp.

Ring til Søren 4191 8704 eller Simone 6168 4672 eller find os på facebook Ena Simone Thor Christiansen.


Blink og vink, Familien Christiansen, on the way Down Under.


© dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk © dlrk-ssj.dk

Læs om andre arrangementer i Australien
Læsernes kommentarer
Ser spændende ud. | Verner Andersen #2749, reg. ssj | 28-06-2014 17:50:45
Mht. ophold- er der ikke i Brisbane et YMCA? Plejer at være et sted med atmosfære og miljø. Med en sådan rejse kan man jo ikke dyrke Rasmus Klump-konceptet- En tur må ikke vare længere, end man altid kan være hjemme til pandekage-tid C(:O) "Be careful down there"


sidste nyt | simone christiansen | 19-06-2014 23:27:38
Hej alle sammen.
Det var ikke helt let at bestemme sig, eller finde det rigtige for os. Forslaget om en uge, var for lang tid, syntes vi. Men stedet så godt ud. Vi har nu booket 3 overnatninger på et familie vandrehjem i city. Ellers er det slet ikke rejsen der lige nu fylder, mere alle de praktiske ting der følger med, at efterlade huset alene. Og så lige de sidste dage på arbejde ;)


Forslag til overnatning i Brisbane mm | Dorthe Dessau | 14-06-2014 03:49:50
Hej
ER lige aktuelt I udkant af Brisbane,Birkdale, Redland, tager hjem tirsdag 17 juni. Mor til Nicolai Gaardsøe. Nicks søster bor her. De har lige fået nr. 2 for 10 dage siden og har 2 års barn. Derfor er det ikke muligt at tilbyde overnatning. Forslag til et sted I kan være er www.glredland.com.au. Et godt sted at komme sig over jetlag samt se lidt alm. byliv. Det er et dejligt område. Ligger tæt på tog og butikker. Normalt er det et sted man skal booke mindst 4 uger. Talte med dem I går. Så de vil gå med til at booke for en uge. Priser ser rimelige ud.
Hvis I er interesseret sagde de, jeg kunne vende tilbage mandag for detaljer.
Sig til hvis I har brug for gode råd. Vi har været en del oppe nordpå ved Sunshine cost fraser Island. Kan anbefale: Inskip Point 10 km nord for Rainbow beach. Rimelig pris, Økocamp kun adgang med 4W, med store pladser ned til en strand hvor der kan bades I kanten, fiskes gå ture. Pladser Bestilles over internet.
Rainbow beach dejligt område I sig selv og lidt backpacker sted, gode butikker for camping.3-4 timer kørsel nord for Brisbane. Utoligt dejligt område. og lære lidt om strøm, tidevande Store bølger osv.


Mere info | simone | 09-06-2014 20:14:27
Vi er altså ikke taget afsted endnu, men nu har vi skrevet og talt med en del der har noget bekendtskab i Brisbaine, for vi mangler 3 overnatninger her, hvor vi endnu ikke har fået bilerne ud af containeren.
Tiden nærmer sig ellers voldsomt, og Mor her er ved at have lidt for mange ting om ørerne, der skal være afsluttet inden vi rejser. Men det skal der nok alligevel blive styr på.
Mange hilsner, Simone, den kvindelige halvdel til Søren Christiansen

Har du lyst til at kommentere siden ? Tryk her

Copyright © 1999-2018 by dlrk-ssj.dk. Materialet på disse sider er beskyttet af gældende dansk lov om ophavsret.